Školní výlet

12.06.2015 13:50

Sraz v 7.30 v šatně. Autobus odjíždí v 8.00, přesně, abychom stihli objednaný program. Co si mají děti vzít s sebou mají zapsáno v deníčku. Komu nebývá v autobuse dobře, přibalte sáček, popřípadě ráno vzít 1/4 kinedrylu. Pokud bude deštivo, určitě přibalte pláštěnky. Výlet se koná za každého počasí a budeme stále venku. Kapesné nechám tentokrát zcela na Vás. Děti si můžou peníze u mě uložit a vydám jim je až těsně před rozchodem ve westernové vesničce. Do batohu doporučuji vložit lístek se jménem a adresou, kdyby batoh někde zapomněli, aby nám ho správci areálu mohli zaslat. Pokud si budou brát mobily, fotoaparáty apod., zodpovídají si za ně sami. Velikost svačiny přizpůsobte, vracet se budeme až pozdě odpoledne. Totéž platí o pití. V areálu si samozřejmě můžou koupit jídlo, pití apod.

 

Máme zaplacený program "Indiáni" v indiánské vesnici. Ostatní atrakce v areálu se platí zvlášť. Každá stojí 35,-Kč. (jízda vláčkem, labyrint, lukostřelba,trampolína, projížďka na koni...)

 

www.sikland.cz/o-svete-sikland/arealy/sikluv-mlyn/

 

Ve13.30 začíná westernová show, představení trvá zhruba hodinu. Předpokládaný odjezd je tedy kolem 15.00. Předpokládaný návrat ke škole mezi 16.30-17.00.

 

Děti budou mít lísteček, na kterém mi, prosím, uveďte, zda si je vyzvednete nebo můžou jít od autobusu domů sami.